Skip to content

Loppuvuoden studiokuvaukset | valokuvaus Helsinki

mv4166Joka vuosi päätän hankkia lähisuvulle lahjaksi sen maailman täydellisimmän otoksen isona suurennoksena seinälle kaikkien kadehdittavaksi. Joka ikinen vuosi se jää ottamatta. Melkoisen kovan kolauksen koin kun tyttäreni ihasteli kuvaaja-ystäväni kotia ja niitä kaikkia ihania kuvia seinillä: “olispa äiti kiva jos meilläkin olisi seinillä kuvia…” Äänestä kuulsi läpi aavistus srullisuutta. Kun meillä niitä kuvia ei juurikaan ole. Missään. Saatika sitten niillä lähisukulaisillakaan.

Järjestelin uudelleen loppuvuoden kalenterin ja merkkkasin jo valmiiksi ne päivät mitkä omistan vain ja ainoastaan jälkikasvuni kuvaamiselle. Nyt kuvataan. Vannon että otan – en lähisuvulle, vaan omalle perheelleni – ne täydelliset potretit jättikokoisina seinälle. Ja ennenkaikkea annan tyttäreni säteillä kameran edessä ja tuntea olevansa tähti – sillä vaikka pyrimmekin saamaan aikaan kauniita kuvia katseltavaksi, niin ei saa unohtaa että kuvaus itsessään on kokemus. Varsinkin isommalle lapselle ja meille vähän vanhemmillekin; se hetki kun saa olla kaiken keskipisteenä kameran edessä. Annetaan siis lahjaksi elämys kameran edessä, ja sen lopputuloksena ne ihanat, ikuiset kuvamuistot seinälle.

Marraskuun aikana kuvatut kuvat ehtivät varmasti vielä jouluksi. Joulukuun alun kuvauksista tiedustelut erikseen. Varaa oma aikasi heti!

johanna@merenheimo.net / 0400-558129

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics