Skip to content

Syksy saapui | lapsikuvia miljöössä

Niin päättyi upean aurinkoiset ja lämpimät säät ja pitkähihaista paitaa piti pukea eilen päälle. Ja kengätkin. Pihalla sentään juostaan vielä paljain jaloin.

Kotitiellä pysähdyttiin tyttären kanssa nopeasti nappaamaan muutama kuva, tasaisen harmaa taivas oli tervetullut ilmiö kuvausten kannalta koko kesän kovaan auringonpaisteeseen. Vartissa ei nyt kovin suurta variaatiota kuviin yritettykään saada mutta asiakaskuvauksissa kuvausaikaa varataan vähintään tunti jolloin ehditään kuvaamaan vaikka sun mitä.

Nyt alkaakin olemaan värit ulkona parhaimmillaan joten jos haluat kuvauttaa itsesi, lapsesi, perheesi tai vaikka lemmikkisi syksyn sävyissä niin nyt kannattaakin varata kuvausaika pikaisesti. Etelä-Suomessa kun tunnetusti ei kovin kauaa värit puissa pysy. Lapsikuvaukset, perhekuvaukset, muotokuvaukset Helsinki – Kirkkonummi -Raasepori-suunnalla sekä Hyvinkäällä ja Lohjalla, muille alueille sopimuksen mukaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics