Skip to content

Ravintola Scola

Källnäsuddin vanha, punainen kyläkoulu heräsi henkiin Lindan ja Petterin käsissä. Nyt idyllinen, valoisa rakennus tarjoaa upeat merinäköalat korkealta kalliolta asiakkailleen laadukkaana saaristolaisravintolana.

Ravintola Scola tarjoaa laadukasta lähiruokaa suosien vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita. Perille pääsee oman veneen lisäksi myös autoteitse, molemmat reitit tarjoaa upeat maisemat vierailijoille. 

Scolan kotisivujen lisäksi heidän facebook-sivuilta löytyy tiedot ajankohtaisista ja tulevista tapahtumista kuten tulevista Joulumarkkinoista.

www.ravintola-scola.fi  

An old, red school building got a new life when Linda & Petteri made their dream come true and renovated this beautiful place into a charming restaurant. Stunning views to the sea and high qualty food made by local ingredients. Won’t get better than this. Please visit their web site and facebook page to keep up on upcoming happenings. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics