Skip to content

Yksivuotiskuvaus miljöössä | Valokuvaus Raasepori

Lokakuussa kuvattiinkin ihan urakalla ulkona, syksyn värit on aina takuuvarma kulissi miljöökuvauksille. Toki edelleen ulkonakin kuvataan, lähes säällä kuin säällä, vaikka ymmärrettävästi etenkin perheen pienimpien kanssa suurin osa suosiikin näillä säillä sisätiloja kuvauksille.  Joko kotioloissa tai studiolla.

Tämän pienen ihanuuden (ja sen isomman nelijalkaisen kaverinkin) kuvatilaukset lähtivät juuri matkaan joten pieni kooste blogiin tässä:

_DSC3597  8 71 6 52 4 39 _DSC3515_1

Hyvällä suunnittelulla ja toteutuksella kaikki on mahdollista. Kun kuvattavan pihapiiristä löytyy hevosia joiden keskellä on saanut ensimmäisen vuotensa kasvaa niin parhaimmat naurut irtosikin yhdelle isolle hörisijälle. Lapsen – kuten kaikkien muittenkin – turvallisuudesta oli kuviin huolehdittu ja esimerkiksi kuvassa missä ihana pieni malli istuu hevosen selässä, on isä pitämässä turvallisesti kiinni tytöstä. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics