Skip to content

Joulukalenteri

Hei arvatkaapa mitä!  Joulukuu alkaa! Ja joulukuuhun kuuluu joulukalenteri. Ja koska minäkin haluan joulukalenterin niin sellainen on kai keksittävä itse. Joten huomisesta alkaen joka päivä jouluaattoon saakka löytyy facebook-sivultani pieniä yllätyksiä. Voi olla tarjouksia tai arvontoja, mahdollisia yhteistyökumppaneitten lahjoja, isoja tai pieniä. Tykkäämällä facebook-sivusta pääset joka päivä jouluun saakka näkemään mitä kukin päivä tuo tullessaan.

Mahtavaa joulun odotusta kaikille!

Facebookiin TÄSTÄ

joulukalenteri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics