Skip to content

National Twins Day

Happy national twins day to all twins and multiples!

 

kaksostenpvä 2016

Tänään vietetään valtakunnallista Kaksosten päivää! Onnea ja iloa kaikille kaksosille ja kaksosten perheille!

Koska monikkoperheissä kaikki hankinnat pitää tehdä aina vähintäänkin tuplana niin rahan meno on varsin tuttu juttu meille kaikille. Ja mitä isommaksi lapset kasvaa, sitä suuremmaksi nousee se kulutuskin. Itsekin kaksosten äitinä tämän hyvin tiedän.

Siksi onkin joskus mukavaa saada jotain vähän edullisemmin. Kaksosten päivän kunniaksi tämän viikon ajan kaikki normaalihintaiset kuvaukset nyt PUOLEEN HINTAAN monikkoperheille. Kaksosten iästä riippumatta. Hyödynnä kuvaustarjous vaikkapa lapsikuvaukseen, vauvakuvaukseen tai ylioppilaskuvaukseen. Vai odotatko monikkovauvoja syntyväksi? Raskausajankin voi ikuistaa kuvamuistoiksi studiossa tai miljöössä. Onko isovanhemmillasi kasossisarus? Kuvauksiinhan ei koskaan ole ikärajoja, kameran eteen saa tulla niin vauvat kuin vaaritkin. Pitää tulla!

Tarjous voimassa 7.2.2016 saakka ja käytettävissä vuoden 2016 loppuun mennessä. Koskee normaalihintaisia kuvauksia, ei yhdistettävissä muihin kampanjoihin.

Tiedustelut parhaiten sähköpostitse: johanna@merenheimo.net

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics