Skip to content

Kesä tuli, kesä meni

Vaan mahtava kesä olikin. Vaikka syksy inhottavasti hiipiikin niin ihan vielä ei jaksa masentaa, sen verran hyvin on aurinko-ja lämpöenergiaa saanut tänä kesänä tankattua. Vielä pari päivää sitten nautittiin helteestä ja lähes rantakeleistä, tämäkin suloinen pieni 1-vuotias ehdittiin kuvaamaan kesätamineissa viikonloppuna. SYYSKUUSSA! Mahtavaa!

lohja

Upea kesä sai myös aikaan sen että joka ikinen vapaa minuutti on vietetty ulkona auringon alla joten eikä suinkaan ruudulla blogia päivittämässä. Nyt ehkä alkaa olla aika palata ruotuun – kukapa tuonne vesisateeseen vapaaehtoisesti haluaisi? En minä ainakaan ;)

2 replies »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics