Skip to content

Voiko kauniimpaa kolmikkoa olla?

Yksi palkitsevimpia asioita tässä työssä on, kun aiemmin kameran edessä käyneitä malleja haluaa tulla vielä uudelleenkin kuvattavaksi. Sen lisäksi että se lämmittää kovasti mieltä niin on aivan mahtavaa nähdä lasten kasvavan tai perheen koon muuttuvan – joko uusilla sisaruksilla tai vaikka lemmikkieläimillä. Tyylit muuttuu vuosi vuodelta ja ihana vertailla vuosien takaisista asiakaskuvista kuinka kaikki ovat kasvaneet – ja silti niin saman näköisiä edelleen. Kiitos teille kaikille ihanille jotka tämän ovat mahdollistaneet!

1 2 3 4

5

Nämä syötävän suloiset ihanuudet ovat vierailleet blogissani aiemminkin, ensin tuo hurmaava pikkumiesTÄÄLLÄ ja sitten maailman suloisin sisko vastasyntyneenä TÄÄLLÄ  Ja tuskin tarvitsee uusimman tulokkaankaan sisaruksilleen suloisuudessaan hävetä, kertakaikkisen ihana vauva!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics