Skip to content

Dokumentaariset hääkuvaukset / Hääkuvaus Vantaa

Kuvaan häitä mielelläni vaikken mitään hurjia määriä hääpareja vuodessa ikuistakaan, vain noin 15-25 paria vuodessa riippuen sen hetkisestä elämäntilanteesta. Perhe-elämä ja pienet lapset rajoittavat jo itsessään sitä ettei joka ikinen vuoden viikonloppu voi olla sidottuna kameran taakse. Ratkaisu on muutenkin hyvä, hääkuvaukset on mukavaa vaihtelua studiossa kirmaavien taaperoitten rinnalla, ja kun hääkuvauksia ei ole tusinoittain kesälauantaiksi buukattuna niin ei ehdi leipiintyä vaan jaksaa nauttia jokaisesta kuvauksesta.

Dokumentaarista kuvausta suunnitteleville olen aina erikseen näyttänyt ottamiani kuvia aiemmista juhlista, netistä niitä ei ole pyytämättä löytynyt. Tähän on tulossa muutos ja pikkuhiljaa kokoan portfoliota myös juhlakuvauksista niitten kysynnän lisäännyttyä. Siihen saakka voi meilitse tiedustella esimerkkejä kuvauksista. Tähän alle on koottu muutamia esimerkkikuvia vuoden takaisista ihanista hääjuhlista Vantaalla Björkhemissä, kyseisen huippu-hauskan parin potretteja löytyy edellisestä postauksesta:

https://merenheimo.com/2013/08/11/hyvaa-haapaivaa/

Mikäli suunnittelette dokumentaarista kuvausta juhliinne tai vaikkapa vihkitilaisuuteenne niin mallikuvia voi pyytää meilitse.

  • Vihkiminen: Puotilan kappeli
  • Juhlapaikka: Björkhem, Vantaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics