Skip to content

Hyvää Hääpäivää! (11.8.)

Tänään on taas niitä päiviä kun en saa mitään aikaiseksi. Välttelen henkeen ja vereen rästissä olevien koulutehtävien editointia, yritän keksiä mitä tahansa muka niin paljon kiireellisempää tekemistä (ja olisihan sitä, oikeasti!) mutta päädyn vaan tuhlaamaan aikaa ruutua tuijottelemalla. Tajuan että uhoamiseni aktiivisemmasta blogista on pahasti kaatumassa. Blogitettavaa olisi vaikka kuinka – mihin tämä aika tuhlaantuu ettei muka ehdi?????

Vilkuilen viime viikkojen ja kuukausien töitä, vilkuilen kalenteria – ja tajuan että tasan vuosi sitten kuvasin mielettömän hauskan hääparin juhlaa. Tasan vuosi sitten! Ihan mielettömästi onnea (tiedätte kyllä ketkä!), teidän juhlapäiväänne siivitti todella hyvä fiilis ja olen iloinen ja otettu että sain olla sitä ikuistamassa pitkin päivää!

Hieman fiilistelyä vuoden takaisiin tunnelmiin potrettien muodossa lisäilen siis tänään. Ja taidanpa tehdä kunnon koosteen ihanasta juhlastanne vielä lähipäivinä, vaikka aikaa onkin vierähtänyt jo vuosi!

200mm;  f2.8; 1/500 2 3 4

Onnellista ensimmäistä hääpäivää!

1 reply »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics