Skip to content

Minikuvaukset ja kilpailu! | valokuvaaja Helsinki

Silloin tällöin olen järjestänyt pienimuotoisempia kuvauksia missä kuvaukseen käytettävä aika on lyhyempi ja koevedosten määrä vastaavasti pienempi. Tällainen kuvaus sopii hyvin niille jotka eivät montaa kuvaa kaipaa tai budjetti tulee vastaan. Esimerkiksi profiilikuvan päivittämiseen tai vaikka lemmikkieläimen ikuistamiseen tällainen kuvaus on omiaan. Ja toki muutkin kuvauskohteet ovat tervetulleita.

minikuvaus

 

Lisäksi jaossa on lahjakortteja.  Jakamalla facebookissa olevan kuvan omalla sivullasi tai twitterissä ja kuittaamalla kuvan alle osallistut arvontaan. Mitä useampi jako, sitä useampi lahjakortti lähtee arvottavaksi. Joten hopi-hopi osallistumaan! ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics