Skip to content

Kevät! | valokuvaaja Raasepori

 

Kuopus piti viedä elämänsä ensimmäisille syntymäpäiväkutsuille. Koska etäisyydet täällä maalla on pitkiä niin kutsujen ajaksi piti keksiä ajanvietettä. Ihana auringonpaiste, vieressä meri ja kalliot, kerrankin kamera mukaan ja 8-vuotiaan kanssa pariksi tunniksi ulkoilualueelle.

Vesipisaroita, kova tuuli ja loppupäiväksi niin kaivattu aurinko. Grilliruokaa, kotipihan yllä kaartelevat merikotkat ja täysin sulanut pihamaa. Nyt on aika kaivautua talvihorroksesta, kevät on täällä!

1 2 3 4 5 6 8 9 10 11

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics