Skip to content

Valmistujaiskausi lähestyy | valokuvaaja Uusimaa

Kesä ja loppukevät on hääkuvausten lisäksi myös koulusta valmistuvien juhlaa. Rippi-ja valmistujaiskuvasten kohdalla kuvausaikoja löytyykin väljemmin verrattuna hääkuvauksiin mitkä useimmiten keskittyy lauantai-päiviin ja usein vieden koko päivän dokumentaaristen kuvausten kanssa.

Myös ylioppilaan tai ammattiin valmistuvan kuvaukset voi tehdä aivan muuna päivänä kuin itse juhlapäivänä jolloin kuvaukselle jää enemmän aikaa ja juhlapäivästä voi nauttia täysillä ilman kuvauksesta huolehtimista.  Päätettäväksi ennen kuvausta jää ainoastaan kuvataanko studiossa vaiko miljöössä. Ja jos päätös tuntuu vaikealta niin mikä estää ottamasta osan studiossa ja osan studion ulkopuolella miljöökuvina.

Kuvaustiedustelut ja varaukset numerosta 0400-558129 tai johanna@merenheimo.net

yo

(vanha kuva ja teknisestikin sitä vanhempaa tasoani mutta edelleen fiilikseltään hymyilyttää :) )

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics