Skip to content

Venezia

Olen aina ihmetellyt heitä jotka matkustavat uudestaan ja uudestaan samaan kohteeseen vaikka maailma on täynnä näkemistä. Sitten kävin Venetsiassa.

Jo lapsena leikin ahkerasti mummini Venetsian matkamuistoilla ja kuvittelin  joskus käyväni tuossa mystisessä kaupungissa itsekin. Jostain syystä vasta pari vuotta sitten matkustin sinne ensimmäisen kerran. Vain todetakseni että tulen palaamaan takaisin vielä monta kertaa.

Tänä vuonna saimmekin uusia tuttavuuksia ja rutkasti erilaisia kokemuksia, eikä kaupunki menettänyt lumoaan edes sadesäällä ja acqua altan yllättäessä – päin vastoin. Seuraava matka on jo loppuvuodelle suunnitteilla, tällä kertaa osin myös työn merkeissä. Nähtäväksi jää vielä millä kokoonpanolla ja kuinka pitkäksi aikaa.

 

I never really understood people who traveled to the same locations over and over again. And then I visited Venice.

Venice had been one of my dream destinations ever since I was a child but for some reason I didn’t get to visit that magical city until couple of years ago for the first time. Only to realize this is a place where I HAVE TO get back. Again and again. This February we got to know new people, new habits and lots of new experiences. We just can’t wait what’s gonna be there for us next time. Venice, see you again in December!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics