Skip to content

Paluuta taaksepäin |hääkuvaus Lohja

Mieletön kevät! Jo muutaman viikon ajan on meidän pihamaalla juostu avojaloin ja kesätamineissa. Kyllä kelpaa. Niin paljon virtaa saa auringosta ja lämmöstä ettei parin viime päivän ilman kylmenemiset ja lumipyrykään voinut tunnelmaa latistaa. Viilenneen ilman myötä palautui mieleen uudenvuoden aatto.  Jäätävän kylmä tuuli, lumeton ja harmaa maa – ja onnellinen, ihana pariskunta jolle uudenvuodenaatosta tuli paljon merkityksellisempi kuin muille vihkimisen myötä. Kovasti teki pahaa jäädyttää heitä järkyttävän kylmässä tuulessa Lohjanjärven rannalla, mutta sen verran kahjoa porukkaa olivat että ei näyttänyt kovin pahasti hyytävä hääkuvaus haittaavan ;)

Tosin kuvaamista kyllä tuppasi häiritsemään toistuvat naurunpyrskähdykset – mikä osaltaan aiheutti muutamia vähemmän skarppeja kuvia ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics