Skip to content

Hääkuvaukset varataan nyt!

Tämän kesän kuvaussesonki hääjuhlien osalta alkaa pikkuhiljaa jo talttumaan ja rauhallisempi syyshääkausi lähestyy. Talvisin ja keväisin on väljempää viikonloppukuvausten suhteen joten hääkuvausaikoja kesän jälkeen voi hyvinkin löytyä.

Ensi kesän hääparien kannattaa olla ajoissa varaamassa omaa kuvauspäiväänsä. Kesä-elokuun sesonkina kuvaan ensisijaisesti dokumentaarisia kuvauksia lauantaisin mutta muina viikonpäivinä myös pelkkiä potretteja ja vihkimisiä. Mikäli toivomasi lauantai on jo varattu, niin mikäänhän ei estä hääpotrettien kuvaamista muunakin ajankohtana kuin juuri vihkimispäivänä. Esimerkiksi koekampauspäivänä tai heti hääjuhlan jälkimainingeissa jolloin aikaa on reilusti kiireettömien potrettien kuvaamiseen.

Tapaan mielelläni tulevia hääpareja jo ennen kuin päätös kuvaajan valinnasta on tehty. Voitte sopia tapaamisen esimerkiksi studiolle ja voimme yhdessä miettiä millaisia kuvia Te hääjuhlaltanne toivotte ja samalla voitte nähdä kattavasti kuvia hääjuhlista ja potreteista. Ja tietenkään tapaaminen ei ole välttämätöntä vaan toki kuvia kulkee nähtäväksi netinkin kautta ja ajatukset vaihtuu myös sähköpostitse ja puhelimitse.

Jos olet tämän tai ensi vuoden morsian/sulhanen ja vielä ilman kuvaajaa, ota yhteyttä ja suunnitellaan Teidän hääpäivällenne juuri teidän näköisenne kuvat!

 

_DSC8151

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics