Skip to content

Mustion Linna osa I | miljöökuvaus

Kaikista ikäryhmistä nautin ehkä kaikkein eniten juuri esiteinien ja teini-ikäisten kuvaamisesta, etenkin miljöössä. Liian harvoin kameran eteen tuodaan juuri tämän ikäisiä lapsia ja nuoria ellei kyseessä ole rippi-tai valmistumiskuvaus. Ja juuri tämän ikäiset kun taas nauttivat kuvattavana olemisesta. Miksi omien lasten ja perheitten kuvauttaminen pitäisi kohdistaa ainoastaan yksivuotissyntymäpäivien tienoille ja sitten seuraavan kerran vasta kun lapsi valmistuu koulusta, jos sittenkään? Siihen väliin mahtuu monen monta vuotta ja ikävaihetta, toinen toistaan parempia ikuistettavaksi tauluksi seinälle tai albumiin.

Klikkaamalla isommaksi

 

Kuvauspaikka Mustion Linnan puisto

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics