Skip to content

Kesä lopuillaan

Millään en haluaisi antaa periksi että kesä on lopuillaan, mutta ulos vilkaistessa eittämättä siltä näyttää. Samoin näyttää päättyvän myös leppoisa puolikkaan viikon työaika ja syyskuusta eteenpäin onkin käärittävä hihat ja alettava tekemään normaalia, täyttä työviikkoa. Toisaalta mukavaa, toisaalta perheellisenä ah, niin rasittavaa ;) Eli syyskuun alusta saakka kuvausaikoja jatkossa enemmän tarjolla.

Kesälorvailujen jälkeen aika päivitellä myös blogia. Osittain asiakaskuvausten, osittain omin kesäkuvin (terveisiä vaan kaikille tutuille ja sukulaisille joille en muuta kautta saa aikaiseksi lähettää kuvaterveisiä, paitsi ehkä satunnainen räpsy silloin tällöin instagrammissa!)  Eli useamman kuukauden ajalta päivittelen nyt alkusyksyn mittaan kesäfiiliksiä – parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kiitos kaikille julkaisuluvan antaneille, ja kaunis kiitos kaikille asiakkailleni – olen onnekas kun olen saanut tehdä kanssanne kuvauksia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics