Skip to content

Mustion Linna osa II / Svartå Manor | ruokakuvaus

Mustion linna - Svartå Manor ruokakuvaus

Länsi-Uusimaa on täynnä toinen toistaan upeampia ja kuvauksellisempia paikkoja. Yksi ehdottomasti vierailun arvoinen paikka on Mustion Linna. Kartano-hotellina toimivan linnan puisto on uskomattoman kaunis. Itse useita hääpareja siellä ikuistaneena en voi kuin huokailla paikan kauneutta. Minne tahansa katsookin niin upea miljöö jatkuu ja jatkuu, koko päivä soljuisi helposti rauhallisessa ympäristössä ilman kiireen häivää. Paikka onkin aivan täydellinen hääjuhlien viettämiseen.

Linnan puistossa sijaitseva kehuttu ja korkealle arvostettu ravintola Linnankrouvi on jokaisen kulinaristin koettava. Kaunis ravintola panostaa paljon ekologisuuteen ja paikallisiin tuottajiin, annosten ulkonäkö on jo itsessään taidetta parhaimmillaan. Lisäksi mukaan voi ostaa lähituottajien tuotteita kuten jauhoja, makeisia, krouvissa leivottua leipää, jne.

Itse pääsin kesän kynnyksellä kuvaamaan Linnankrouvin kesämenua. Kuvat puhukoon puolestaan:

 

Lisää tietoa Mustion Linnan historiasta sekä palveluista löytyy heidän sivuiltaan: www.mustionlinna.fi. Kannattaa myös tykätä heidän facebook-sivustostaan niin saat uusimmat päivitykset tulevista tapahtumista.

 

I had an honor to photograph the summer menu for Svartå Manor countryside hotel and their absolutely amazing restaurant Linnankrouvi. The Svartå manor is one of the most beautiful places to visit in Finland and also a dream place for a wedding venue or conferences. Or just to spend a lovely day in an amazing park. 

Please take a look at their website to learn more about it’s history and events. Follow their facebook-page to keep up with the latest news and upcoming events.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics