Skip to content

Hörinää ja karvaturpaa | hevoskuvaus

_DSC8311 _DSC8327 _DSC8340 _DSC8383 _DSC8406 _DSC8476 _DSC8493 taavi _DSC8333lab

Ammattitutkinnon miljöönäyttöä varten tarvitsin lisää tuoreita kuvia ja sopivia “uhreja” kameran eteen. Houkuttelin Mervin hevosineen nopeaan potrettiin ja samalla sitten räpsin muutamia ylimääräisiä kuvia karvaturvista omistajilleen kiitokseksi poseeraamisesta. Aikaa kuvaamiseen oli todella vähän ja kun ihana suomenheppa Taavikin suhtautui hieman epäluuloisesti kameraan niin päätettiin pysyä ihan vaan tallipihassa eikä lähteä merta edemmäs kalaan etsimään sen erikoisempia maisemia. Eikä sitä sen kummempaa olisi tarvinnutkaan, hyvältä näytti silti. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics