Skip to content

Promokuvaus | Valokuvaaja Helsinki

promo

Valokuvaajan koulutuksessa osaamista arvioidaan mm näyttötutkinnoin. Alkuvuodesta VVI:ssa oli jälleen näytön paikka kun ammattitutkinto-osuuden miljöönäyttöön piti kasata tuoreita kuvia useammasta eri kuvauksesta. Yksi tutkinnon kuvauksista hoidettiin Paulinan kanssa vesisateisessa Helsingissä studion edessä. Paulina tarvitsi päivitystä omaan portfolioonsa ja minä sain matskua omaan näyttööni. Kevyttä lumisadetta toivottiin mutta koleaa vesisadetta saatiin. Sillä mennään mitä annetaan ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics