Skip to content

Kun sää tekee tepposet | hevoskuvaus

Alkuvuodesta oli tarkoitus kuvata uutta lupaavaa kilparatsukkoa. Sää kuitenkin päätti olla täysin eri mieltä. Suomen talviolosuhteisiin tottumattomalle hevoselle peilijäässä oleva maa ja järjettömän kova puuskainen pakkastuuli olisi ollut mahdoton ja aivan liian vaarallinen yhtälö. Joten tyydyimme ottamaan vaan muutaman pikaräpsyn tallissa ja jäämme odottelemaan lauhkeampia säitä uusintakuvaukselle. Nythän ollaankin jo sen verran suojaisissa keleissä että uutta kuvausta voi alkaa suunnitella.

Sitä odotellessa – Hyvää syntymäpäivää Nea!_DSC9135 _DSC9159 _DSC9180 _DSC9192 _DSC9211 web

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics