Skip to content

Winter wedding, Westerby Gård

Vuoden ensimmäiset häät kuvattiin tammikuun ensimmäisellä viikolla Inkoon Westerby Gårdissa. Toisella puolella maapalloa asuva pari lensi Suomeen vihittäväksi, toiveena kauniit lumiset maisemat vastakohtana oman asuinmaansa palmuille.

Sää ei kuitenkaan lupaillut hyvää. Kaksi päivää ennen vihkimistä maassa oli enää vain hitunen lunta vesisateisen viikon jäljiltä. Ei puhettakaan lumikinoksista, huurteisista puunoksista tai leijailevista lumihiutaleista. Sääennusteen mukaan kaikki lumi tulisi katoamaan sateen mukana – ja niinhän se tekikin. Joten päätimme ottaa saman tien “harjoituspotretit” että saamme edes vähäsen lunta kuviin. Puvut päälle, takapihalle hämärään iltapäivään nopeasti muutamat kuvat muistoksi ja varsinaisena juhlapäivänä kuvasimme sitten tihkusateen hämäryydessä lisää kuvia ulkona ja sisätiloissa. Ja tietenkin, heti seuraavana yönä iski päälle kunnon lumimyräkkä – vuorokauden liian myöhään.

Kuluneella viikolla hääpari on päässyt juhlimaan toistamiseen häitään:  kaksi kotimaata, kaksi kulttuuria, kaksi hääjuhlaa! Ei ollenkaan huono juttu! Onnea toistamiseen K+J ja paljon rakkautta ja lukuisia yhteisiä vuosia teille yhdessä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics