Skip to content

Kesähäät | Vihti

Nyt hyvin levätyn joululomailun jälkeen onkin hyvä aika päivitellä sivuja ja ripotella talven keskelle vähän kesähäitä ja muitakin kuvauksia viime vuoden puolelta.

Hyvä kimmoke aloittaa blogittaminen näistä heinäkuisista hääjuhlista Päivölän virkistyskodilla, etenkin kun yksi kuvista on parhaillaan päässyt Vuoden hääkuva 2016-kilpailun yleisöäänestyksen dokumentaaristen kuvien 10:n finalistin joukkoon.  (Kuva nro. 3)

Sateilta ei säästytty näissäkään häissä (taisi lähes kaikki kesän hääkuvaukseni muutamaa poikeusta lukuunottamatta sujua enemmän tai vähemmän vesisateen siivittämänä) mutta onneksi muutamaan otteeseen päästiin hetkeksi pihallekin kuvaamaan. 

Kaunis kiitos E & T että sain olla ikuistamassa päiväänne! Ihana muistella etenkin näin lumisateen keskellä lämminhenkistä päiväänne.

Vuoden hääkuva 2016-kilpailun yleisöäänestys on parhaillaan käynnissä ja äänestäjien kesken arvotaan Panasonic Lumix-kamera. Kannattaa käydä osallistumassa! Äänestysaikaa on 17.1.2016 saakka ja tämän upean parin kuvaa voi äänestää numerolla kolme.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics