Skip to content

3.3. Kolmosten päivä|kuvaustarjous

Kolmen tai neljän lapsen perheissä on toki kädet täynnä töitä, mutta entäs kun vauvoja syntyykin kerralla kolme? Puhumattakaan syntymähetkellä taapero-iässä olevasta isoveljestä jolle pitäisi myös löytää aikaa ja huomiota.

Viime kesänä sain kuvattavakseni nämä ihanat kolmos-prinsessat isoveljensä kanssa. Kesäkuu oli muutenkin kylmä mutta kuvauspäivä oli todella hyinen. Lämpötila taisi olla kymmenen asteen tienoilla ja uhkaavat sadepisaratkin piti huolen että perhekuvaus kuvattiin hyvin ripeällä tahdilla. Hienosti lapset jaksoivat koleudesta huolimatta, vanhemmille sen sijaan taisi tulla hiki juostessa nelikkonsa perässä ja lämpimiä vilttejä ja villatakkeja poimiessa lasten perästä. Kiitos avusta ja kärsivällisyydestä!

 

Tänään 3.3. vietetään valtakunnallista kolmosten päivää. Suomessa syntyy kourallinen uusia kolmosperheitä ja riskiraskauden jälkeen alkaakin melkoiset arjen haasteet. Muiden on usein vaikea ymmärtää miten haastavaksi elämä muuttuu kun isoilla rattailla ei mahdukaan ovista sisään, autot menee vaihtoon, vauva-aikana on mahdotonta lähteä yksin liikkeelle varsinkin jos perheessä on jo ennestään sisaruksia. Taloudellisista kustannuksista puhumattakaan.

Tänä vuonna kolmosten päivän kunniaksi tarjoan monikkoperheille kuvaukset studiossa tai miljöössä puoleen hintaan. Tarjous on voimassa 3.3.-6.3. ajan ja kuvausaika varattavissa vuoden loppuun saakka.

Tarkemmat tiedustelut sähköpostitse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics