Skip to content

Documentary newborn photography

Kun tuttavalla raskausaika lähestyi uhkaavasti loppuaan ja tuli puhetta että raskausajan odotuskuvat on jäänyt kokonaan ottamatta niin ei muuta kuin nopeasti kamera kainaloon ja hätäisesti muutama pikakuva nappaamaan muistoksi vauvamahasta. Koska laskettu aika olisi jo seuraavana päivänä ei puhettakaan että jäätäisiin odottelemaan parempia säitä, miettimään syvällisempiä lokaatioita tai ylipäänsä suunnittelemaan ajan kanssa yhtään mitään. Joskus on paljon mukavampaa toimia hetken mielijohteesta – ja pääasia että ehdittäisiin tallentamaan muutama kuva itse odotusajastakin. Ja ehdittiinkin. Vain muutama päivä ennen vauvan syntymää. 

Ihana, pieni peikkotukkainen poikavauva.
Studiolle lähtemisen sijaan päädyttiin ottamaan vastasyntyneestä kuvia kotioloissa dokumentaarisemmalla tyyliillä. Studiokuvia ehditään sitten myöhemminkin, joko studiolla tai keikkasetin kanssa kotioloissa. Muutamat omat suosikit kuvauksista tässä, ihanaa vauva-aikaa koko perheelle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics