Skip to content

Wedding in Svartå Manor / Mustion linna

ΙΙΙΙOnnea H & T! Vuosi naimisissa. Varmasti upea vuosi. Ja monta upeaa vielä edessä.

Vuosi sitten Mustion linnassa juhlittiin häitä. Ihania, nauravaisia ja tunteikkaita häitä. Aurinkoa riitti – niin sään puolesta kuin juhlan tunnelmankin puolesta. Mustion linnan Linnankrouvi pisti jälleen parastaan tarjoilujensa sekä yleisvaikutelmansa puolesta ja vaikka häidenviettopaikkana Mustion linna onkin ainutlaatuinen niin näissä häissä kyllä hääpari vieraineen teki päivästä jotain aivan mahtavaa – se tunneskaala liikutuksesta naurunremakoihin on kyllä niin tuoreessa muistissa että tuskin koskaan häviääkään.
Olen niin iloinen että sain olla mukananne vuosi sitten taltioimassa päiväänne kuviksi. Kuvianne läpikäydessä nauratti taas niin paljon että olisi tehnyt mieli laittaa näytille ihan jokainen teidän päivänne kuvista. Loppujen lopuksi piti lähes sokkona vaan poimia muutamia sieltä täältä, eiköhän niistäkin näy miten hauskaa kaikilla oli.

Kiitos vielä kerran että sain olla hääkuvaajana juuri teidän tärkeimmässä päivässänne! Loputonta onnea elämäänne, olette ihania!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

web
counter
Web Analytics